Kävin luistelemassa. Varpaat jäässä, sormet jäässä, naama jäässä, mutta fiilis mitä mahtavin. Toverit tulivat oikein ovelta hakemaan, pakkohan se oli mukaan lähteä. Puolisen tuntia sitä taas harjoitteli luistinten käyttöä, ensimmäinen kerta koko talvena. Kun sitten pääsi takaisin kenkiä vaihtamaan, oli koppi täynnä nuoria miehiä vaihtamassa jääkiekkotamineita päälle. Mikäs siinä kolmen nuoren naisen ollessa.. :D

Näin muuten erään toisenkin ystäväni tänään. Oli kiva kävellä koiruuksien ja ystävän kanssa ulkona ja jutella kaikesta. Kerroin ongelmistani, hän omistaan ja vuoron perään naurettiin ja itkettiin. Tätä lisää, ehdottomasti. Hän on ihminen jota näen liian harvoin ja liian vähän. Mutta kun ei vaan yksinkertaisesti ehdi nähdä useammin. Vaikka minulla ei koulu päälle painakaan, hänellä on paljon kokeita, eikä hän ehdi. Tämä vähän risoo mutta tarvitsee vaan sopeutua.

Ohhoh, jospas sitä lähtisi vaikka suihkun kautta syömään. On sitä sen verran ulkoiltua tänään tullut että saattaa unikin hyvin tulla. Vaikkei normaalisti tulekaan..

Mutta se on moi!