Tämähän on hieno. Voin vaihtaa fonttia, sen kokoa ja jopa väriä. Miksen minä jo aiemmin ole tänne eksynyt? Kaikkeen sitä ihminen elämässään törmääkin. Ja onneksi törmääkin.

Ja uutta oppii aina. Tänään eräs ystäväni kertoi minulle etteivät ananakset kasvakaan puussa. Miksei minulle koskaan ole kerrottu tätä? Olen koko pienen ikäni luullut ananasten kasvavan puussa. Mutta ehei, asia on pimitetty minulta täysin. Kuka on vastuussa tästä vääryydestä? Hmm. Minun täytyy selvittää tätä asiaa lisää.

Mikä se semmoinen sairaus on, että sydän läpättää hullun lailla ja keuhkoihin koskee hengittäessä? On meinaan tässä viikon aikana moista ongelmaa esiintynyt, enkä voi harrastaa mitään liikuntaakaan ilman että keuhkot tuntuvat räjähtävän. Normaalisti menee viitisen kilometriä hölkkäämällä koiran kanssa mutta nyt ei edes viittäsataa metriä. Kurkkukin on kipeä ja nenä vuotaa. Mietiskelen tässä että voisiko tämä pelkkää flunssaa olla? Inhottavaa tämä kumminkin on, ja kaipa sitä on kohta mentävä lääkäriinkin. Katsellaan nyt vielä viikko eteenpäin, jos siinä ajassa helpottaa niin turha mennä lääkäriin. Jos ei helpota, sitten se on lekurille marssittava.

Ah, voi miksi liittymän saldoraja täyttyy juuri silloin kun pitäisi soittaa maratoonipuhelu? Vaikka sitä kuinka yrittää tekstareiden lähettämistä ja soittelua säädellä, niin silti se saldoraja tulee kahta viikkoa liian aikaisin eteen. Laskua mennyt 19.93€ ja 20€ on raja. Yhtään tekstaria ei enää voi lähettää, eikä edes puolikasta minuuttia soittaa ettei vaan mene kiinni. Pitäähän sitä pommittamaan pystyä, että saa asiansa ihmisille kerrottua. Tosin heidän laskuunsa siinä vaiheessa.. Hih :D Tiedän, hiukan röyhkeää mutta minkäs teet. Vaikka kuinka yrittää säädellä rahankäyttöään (nimenomaan puhelinlaskuissa) tulee aina elämää tärkeämpiä tekstiviestejä, joihin on pakko vastata. Siis ihan pakko. Ja se ärsyttää.


Väsyttää ja yskittää. Kai se pitäisi painua pehkuihin tai jotakin. Pitänee vielä puolisen tuntia istua koneella ja odotella, josko ihmisiä vielä ilmaantuisi meseen. Ei tarvitsisi sitä puhelinlaskua kuluttaa asioiden kertomiseen, kun saisi julkaistua ne MSN Messengerin kautta ilmaiseksi. Voisin vaikka tässä aikani kuluksi tupeerata hiuksia ja miettiä huomisen suunnitelmia.

Mutta nyt, yöt :)