Minä olin eilen kiinnostukseni kohteen luona. Oli mukavaa, katselimme leffoja ja juttelimme. Mitään radikaalia ei tapahtunut, mutta hän kutsui minut sinne uudelleen. Toivon silti, että hän tulisi minun luokseni ensi viikonloppuna. Viikolla emme tapaile, sillä välimatkaa on siihen nähden aika paljon. Tosin viikonloppumatkoiksi aika vähän :)

On vähän huono olla. Kun ei sovittu mitään uutta tapaamista, ollaan sen verran paljon yhteyksissä muuten että paremmin saa sovittua tapaamisia muilla yhteyksillä. Eikä sitä edes tiedä mitä huominen tuo tullessaan. Voihan se olla ettei me tavata enää koskaan. Sitä en kyllä halua, se olisi kamalaa :/ Mutta vaihtoehto sekin mitä ilmeisimmin.

Sonata Arctica - The Misery <3 "If you fall, I'll catch". Ihana kappale. Tulee mieleen kaikki ihmiset joiden kanssa haluan elää loppuelämäni ja joita rakastan enemmän kun itseäni. Heitä on muutama. Tänään näin kahta heistä :) Oli mukavaa, naureskelimme puolitoista tuntia höpöhöpö-jutuille. Meininki oli vähän väsynyttä mutta ei se mitään. Viihdytään toistemme seurassa, olipa sitten iloista tai surullista. Ne kaksi ovat yksi iso ja tärkeä osa elämääni :)

Hohhoh. Väsyttää. Taidan lähteä nukkumaan.